четвер, 31 серпня 2017 р.

Альгінатна маска. Що це?Як вибрати?Як застосовувати? відповіді на питання від інтернет магазину "Срібні Джерела"

Альгінатна маска
Що це?
Це порошок, який виготовлений з морських водоростей, але як правило такі маски містять в своєму складі й інші активні компоненти: вітаміни, рослинні екстракти або масла.
Який вплив вони надають?
Оскільки до складу альгинатної маски входять морські водорості вони мають потужну зволожуючу та дренажну дію, завдяки альгінової кислоти, та забезпечують виражений ефект ліфтингу.
Вони знімають напругу м'язів, завдяки чому дуже добре розгладжуються зморшки і складки.
Альгінат є дуже хорошим провідником, тому до складу масок часто додають вітаміни або інші корисні компоненти для шкіри.
Вони бувають: протизапальними, антикуперозними, заспокійливими або омолоджуючи, в залежності від компонентів доданих в маску.
Як вибрати?
Продаються Альгінатні маски або розфасовані по 25 г для одноразового застосування, або у великих упаковках від 200 г до кілограму. Як правило, маленькі об'єми купуються для того, що б спробувати різні маски і знайти ту одну, свою.
Великий об'єм купується за вже відомими проблемами або для основи, що б надалі додавати потрібні компоненти, окремо.
Як застосовувати?
Альгинатну маску рекомендується використовувати один, два рази на тиждень. Маска наноситися на все обличчя включаючи шию губи, область очей, для цього Вам знадобиться приблизно 25-30 г
Перед нанесенням необхідно очистити шкіру і бажано провести пілінг, що б зняти ороговілі клітини, після цього необхідно протерти обличчя тоніком і нанести гідролат або капсульний екстракт в залежності від проблем.
Нанесення:
Вам знадобиться миска і косметичний шпатель.
Розвести порошок маски в співвідношенні 1:3 з рідиною, ретельно перемішати шпателем протягом 2-х хвилин. Рекомендується наносити в положенні лежачи, що вкрай незручно в домашніх умовах.
Або можна стати перед дзеркалом закинувши голову назад і наносити швидкими рухами по масажних лініях від центру обличча, закриваючи всі ділянки крім ніздрів.
Через 5-10 хв по краях маски потрібно нанести зволожуючий крем, так краї маски не будуть підсихати і її легше буде знімати.
Альгинатну маску залишаю в цілому на 20-25 хв.
Як знімати?
Спочатку відєдують краї маски по контору і акуратно зніміть знизу вгору.
І все.
Завдяки цій процедурі ваша шкіра буде сяяти красою і здоров'ям!
Знайти зможеш тут https://silversprings.com.ua/alg%D1%96natn%D1%96_maski

Немає коментарів:

Дописати коментар

Окрашивание волос натуральными красителями – хной и басмой – процесс творческий: если вы красите волосы хной и басмой первый раз – лучше по...